Grotere winkel

Door de uitbreiding van het professionele pakket is er in de loop der jaren ook voor de particuliere tuinliefhebber een steeds interessanter aanbod ontstaan. Met name doe-het-zelf artikelen, verven, lakken en diervoerders behoren hier toe. Sinds februari 1997 is Lek Tuinbouwartikelen aangesloten bij de Welkooporganisatie. Hierdoor is het pakket voor de particulier behoorlijk vergroot. Voor de tuinbouw is het bestaande leverings- en servicepakket aangepast en uitgebreid. Het meest opvallende hiervan is de completering van het pakket kantinebenodigdheden. Naast allerlei schoonmaakartikelen gaat het hier om koffie/thee/suiker/melk, frisdranken en versnaperingen. Tevens is het aandeel aan technische componenten zoals pompen, beregeningsapparatuur en pvc-buizen in omvang toegenomen.

Lek Tuinbouwartikelen kan door het Welkoopprogramma de particulier een keur van artikelen bieden die geschikt zijn voor huis, tuin en werk. Vooral in diervoerders en dierverzorgingsproducten voor grote en kleine huisdieren en in de kledinglijn met broeken, truien en overhemden voor werk en vrije tijd is de keuze erg groot. Ook zijn er voor de klussers meer doe-het-zelfmaterialen in de winkel te vinden dan voorheen. Met name het professionele gereedschap voor de particulier krijgt meer aandacht. Hiermee wordt ingespeeld op de trend dat ook particulieren hoogwaardige producten aanschaffen. Voor de tuin zijn in de winkel allerlei producten verkrijgbaar zoals tuingereedschap, gazonmaaiers, tuinmeubelen, tuinhout, bestrating, vijvers, tuinornamenten, potten, zaaizaden en pootgoed.

Al met al levert Lek Tuinbouwartikelen een zeer compleet pakket voor de professional en de particulier. Regelmatig worden nieuwe producten ingevoerd, zodat het assortiment actueel blijft. Van tijd tot tijd worden er ook winkelacties gehouden.

Een bezoek aan de winkel is dan ook beslist de moeite waard!