15 augustus 2013:

Met ingang van 1 september 2013 voeren zowel Lek Installatietechniek BV als Habo BV de gezamelijke naam Lek/Habo. Lees in bijgaand bericht meer details.

Lek Installatietechniek BV

Lek Installatietechniek BV is gevestigd in Ter Aar. Onze activiteiten richten zich op energietechniek, verwarming, klimaatbeheersing, watermanagement, belichting, elektro installaties en renovatie, hoofdzakelijk in de land- en tuinbouw, overheid, industrie en utiliteit.
Een van de belangrijke kerntaken binnen deze disciplines is het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van compleet ingerichte tuinbouwprojecten. De verschillende installaties worden door ons zelf gebouwd en wereldwijd afgenomen.

Lek Installatietechniek maakt onderdeel uit van de Lek/Habo Groep gevestigd in Ter Aar. 
Een groepsnaam voor bedrijven die actief zijn op gebied van energie-, verwarming-, klimaat-, koel-, elektro-, water-, constructie- en bouwtechniek.
Op groepsniveau tellen we in totaal twaalf eigen vestigingen, verdeeld over Nederland, België, Duitsland en Polen. Middels deze vestigingen in het buitenland zal Lek Installatietechniek ook haar positie in de Europese markt verder uitbouwen.

In totaal werken er bij Lek Installatietechniek 125 medewerkers en binnen de Lek/Habo Groep ruim 300 medewerkers.

Lek Installatietechniek is ISO 9001, VCA**, SCIOS en SPE3140 gecertificeerd.