Lek/Habo ISO14001 gecertificeerd

16 september 2014

De bedrijven binnen Lek/Habo Groep hebben het leveren van duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten hoog in het vaandel staan. In de huidige markt wordt dit een vereiste wat ook in commerciële trajecten steeds vaker gevraagd wordt. Het beheersen van de milieubelastende aspecten binnen de organisatie is een must. Dit kan worden aangetoond door het behalen van het zogeheten ISO14001 certificaat.

Gezien de steeds sterker wordende vraag uit de markt en de overtuiging van de noodzaak van duurzaam ondernemen, heeft de directie besloten tot certificering volgens ISO14001. De vestiging van Lek/Habo in Bodegraven heeft hierin het spits afgebeten en is als eerste gecertificeerd.

Het certificaat is echter niet het sluitstuk, maar slechts een begin van een traject waarin Lek/Habo steeds verdergaande verbetering doorvoert in het controleren en bijsturen van de milieubelasting van de processen. Dit past naadloos in de verbetercultuur die al sinds 1994 de basis vormt voor de ISO9001 certificatie en het huidige managementsysteem.

Nieuws